AUTEURSRECHT

© 2000 … 2022 Wil Lof (= Galerie 4Lof-Art | T+W LOF bv)

Op alle afbeeldingen van deze site is het auteursrecht en intellectueel eigendomsrecht van toepassing.
De afbeeldingen van originele schilderen en van kunstdrukken zijn auteursrechtelijk eigendom van Wil Lof.

Die zijn uitsluitend bedoeld ter oriëntatie!
Zonder van haar vooraf verkregen schriftelijke toestemming mag u geen afbeeldingen overnemen of naschilderen!
Op een tentoonstelling mag u  een foto’s maken van schilderijen of kunstdrukken, door recht voor een kunstwerk te gaan staan en enkel dat kunstwerk te fotograferen. Wel mag u sfeerfoto’s maken tijdens een expositie…
Wilt u toch een foto hebben van een schilderij of kunstdruk? Vraag er ons dan om… wij hebben van alles foto’s.


PICTORIGHT

Wil Lof is aangesloten bij Pictoright, de organisatie die voor onder andere voor kunstenaars de verschuldigde auteursvergoedingen int, verdeelt en afdraagt. Ook innen zij de verschuldigde volgrechtvergoedingen in geval van doorverkoop door u van een kunstwerk van Wil Lof.

LICENTIES

Schilderijen van Wil Lof spreken menigeen zo aan, dat haar gevraagd wordt een bepaalde afbeelding te mogen gebruiken voor drukwerk, zoals een visitekaartje, een kerstkaart, een uitnodiging of een willekeurig ander drukwerk.
Onder voorbehoud dat het drukwerk kwalitatief optimaal recht doet aan het originele schilderij, geeft Wil Lof daarvoor graag toestemming, maar beoordeelt van geval tot geval de toepassing en de voorwaarden.
Wij helpen u graag aan een kwalitatief hoogwaardige foto en spreken een passende vergoeding af, afhankelijk van de oplage van uw drukwerk.

Een paar voorbeelden:

Visitekaartje: IBM Mainspecialist J.H. Spijker uit Hoofddorp is in het bezit van twee abstracte schilderijen van Wil Lof, en heeft één schilderij (de WL2001_20_abstr) geselecteerd voor gebruik op voorzijdeen achterzijde van een visitekaartje:
Kerst/nieuwjaarswens: Crematorium en Begraafplaatsen Amersfoort zijn in het bezit van het grootformaat gicléedrieluik Sophia_07_01a, -b en c. Zij selecteerden het schilderij Elysian_Scene_04_13a, waaraan de papiegiclée Sophia_07_0a ontleend is als illustratie voor de kerst- en nieuwjaarkaart 2011 die aan 500 relaties werd verzonden…
Inspiratie voor een gedicht: Ethicus, schrijver, dichter Marius Nuij uit Rozendaal liet zich mede door het schilderij Mystery_07_15 inspireren tot het IM-gedicht “Zoveel tederheid gedrenkt in droevenis”. Gedicht en schilderij zijn gepubliceerd op zijn blogspot.

Meer over: Wil LofHaar werkExpositiesAdressenBetaalvormenDe zaakAuteursrechtAVG