De meeste mensen, die een schilderij van Wil Lof in huis willen halen, betalen de koopsom na ontvangst van een factuur.

Maar kunst van Wil Lof, zowel recente originele schilderijen als kunstdrukwerk, is ook verkrijgbaar onder eigen kunstuitleen- en kunstkoopregelingen. Op basis van onze meer dan vijftienjarige ervaring heeft zij een aantal regelingen ontwikkeld, die bij vrijwel ieders situatie passen en alle erin uitmonden dan u een kunstwerk van Wil “aan de muur” krijgt en uiteindelijk uw eigendom kunt noemen.

 

KUNSTKOOPREGELING

Bij de Kunstkoopregeling betaalt u de koopsom voor een origineel schilderij of een kunstdruk-op-canvas in maximaal 24 maandelijkse termijnen.
In overleg kunt u een aanbetaling doen of kunt u kiezen voor een ander aantal maandtermijnen die we via automatische incasso van uw bankrekening innen.
De Kunstkoopregeling betreft dus afbetaling van de koopsom.


HUURKOOPREGELING

Voor wie?
Bedoeld om het geleende na een reeks van jaren automatisch in eigendom te verkrijgen.
– De naam ‘huurkoop’ zegt het al: een formule voor kunstuitleen, waarbij u het kunstwerk van uw keuze huurt en waarbij u het recht tot koop krijgt.
– Een huurkoopovereenkomst gaan we aan voor vijf jaar en elk jaar betaalt u 1/5e deel van de aankoopsom.
– U betaalt naar rato en eigen keuze per maand, kwartaal, halfjaar of jaar vooruit.
– Hebt u de volledige aankoopsom voldaan? Dan kunt u zonder bijbetaling uw recht tot aankoop uitoefenen.
– U kunt ook de huurkoopovereenkomst tijdens de looptijd ontbinden door de restantkoopsom ineens te voldoen, zodat het kunstwerk na betaling onmiddellijk uw eigendom wordt.

Tussentijds wisselen van kunstwerk
– U mag tussentijds, gedurende de looptijd van de huurkoopovereenkomst tussentijds, maximaal eens per kwartaal, wisselen van kunstwerk.
– De helft van het betaalde bedrag voor het ingeruilde kunstwerk vervalt dan als huur, de andere helft blijft als spaarbedrag staan.
– Bevalt al in het eerste jaar het gehuurde kunstwerk niet? Dan mag u van kunstwerk wisselen om tot overwogen een keuze te komen. Het betaalde kunstuitleenbedrag voor het eerst gehuurde kunstwerk blijft in dat geval volledig als spaarbedrag voor u beschikbaar.

Tussentijds ontbinden van de huurkoopovereenkomst
U mag de huurkoopovereenkomst ook tussentijds ontbinden door het geleende kunstwerk te retourneren en niets anders te huren of te lenen.
Het door u opgebouwde spaarbedrag blijft dan ‘overstaan’ voor een willekeurige besteding op een later moment bij Galerie4Lof-Art of haar rechtverkrijgende.


KUNSTUITLEEN
VOOR PARTICULIEREN
– U mag originele schilderijen of kunstdrukken (canvas-kunstdrukken of ingelijste papierkunstdrukken) ook gedurende een half jaar lenen.
– Na afloop van die periode besluit u tot aankoop, tot wisseling van kunstwerk of tot beëindiging van de kunstuitleenovereenkomst.
– In overleg kunnen we de kunstuitleenperiode verlengen.
– U betaalt (via automatische incasso) per maand 1% van de koopsom van het kunstwerk met een minimumbetaling van € 10,= per maand


KUNSTUITLEEN VOOR BEDRIJVEN
Wilt u uw kantoor, showroom, spreekkamers, ontvangstruimten of een willekeurig andere ruimte van uw bedrijf aankleden met een of meer kunstwerken van Wil Lof?
Speciaal voor bedrijven hebben wij kunstuitleenformules op maat.


CADEAUBONNEN

Wilt u een kunstwerk, origineel of kunstdruk, uitzoeken voor een ander, een familielid, een kennis, een relatie of voor wie dan ook… maar kent u de smaak van de ontvanger niet? Kies dan voor een cadeaubon. Hier leest u er meer over.

 

Meer over: Wil LofHaar werkExpositiesAdressenBetaalvormenDe zaakAuteursrechtAVG