Cadeau 4Lof-Art

Regelmatig krijgen wij in onze galerie bezoekers, die ons vertellen te sparen voor de aanschaf van een origineel schilderij of kunstdrukwerk. Ze vinden dat dan prettiger dan om gebruik te maken van onze renteloze kunstkoop- of kunstuitleenregeling.
Daarom sparen ze zelf, en of vragen familie, vrienden en kennissen op bruiloften, verjaardagen of jubilea om een financiële bijdrage. Maar niet alle gulle gevers vinden het leuk om geld in een envelopje te doen…

Dit is een voorbeeld van een cadeaubon. Zonder een door Galerie4Lof-Art verstrekt uniek nummer is deze bon ongeldig

Dit is een voorbeeld van een cadeaubon. Zonder een door Galerie4Lof-Art verstrekt uniek nummer is deze bon ongeldig

Een betere keuze is de cadeaubon van Galerie 4Lof-Art die – heel toepasselijk – Cadeau 4Lof-Art is genoemd. Cadeaubonnen zijn er standaard in de waarden €5, €10, €20, €25, €50 of €100 euro. De cadeaubon is te besteden voor de aankoop van een origineel schilderij of een willekeurige kunstdruk, maar mag door de ontvanger ook worden gebruikt als (deel)betaling op een kunstaankoop- of kunstuitleenregeling.

Elke cadeaubon draagt een uniek volgnummer, datum van uitgifte en is gesigneerd door de directie van Galerie 4Lof-Art. Een cadeaubon is onbeperkt geldig, maar is niet inwisselbaar voor geld.

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef
Naam*
Adres
Maak uw keuze:
Betaalwijze
Voer hier uw volledige IBAN-bankrekeningnummer in
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.